Obvestilo

Vabimo vse naše člane, da s s svojimi idejami in prispevki pomagajo obogatiti spletno stran.

Kategorije

Ko je marca letos nastalo kaotično stanje zaradi “Korona virusa” po vsem svetu se je tudi naše delo v društvu za trenutek ustavilo.

Vendar narava ne pozna karantene in naš nasad pod Rožnikom je rasel in klical po ureditvi. Takoj ko se je situacija malo umirila smo člani Upravnega odbora našega društva pričeli z dejavnostmi, da se je pokosila trava, poškropilo drevje, ki je bilo napadeno od listnih uši in ostalih bolezni. Poleg vsega je v našem nasadu naredil veliko škodo tudi voluhar, ki je spodjedel kar nekaj dreves.

Zato smo se pričeli zbirati na delovnih akcijah ob torkih in zaradi slabih vremenskih razmer tudi druge dneve v tednu na poziv in po dogovoru opravili v tem času kar nekaj velikih del.

Najbolj aktivni so bili: Marovt Janez, Matko Milan, Kotnik Stanko, Furst Bogdan, Plaznik Alojz, Ločan Franc, Venek Zvonko, Letonje Jože, Korošec Jože, Rosc Ivan ,Čretnik Roman in Plaznik Jakob in Završnik Mirko, Morda še kdo, ki sem ga nevede izpustil, se trudimo, da bi ohranili naše začeto delo . V galeriji pa je nekaj foto utrinkov našega dela.

Tajnik Društva SaD F.P: Mozirje.

Brez komentarjev.

Vreme

Vreme

Modre misli

Korenine so veje v zemlji. Veje so korenine v zraku. — Rabindranath Tagore